Aaru este o viziune.

O viziune idealizată a vieții de pe Pământ, un loc în care Moartea, Frica și Durerea
nu există. Un loc unde trăiești veșnic alături de zei, împreună cu toți oamenii pe care sufletul tău i-a iubit vreodată. Cel puțin așa credeau cu tărie egiptenii antici. Aaru era Raiul lor. Un asemenea loc sper să aduc și eu în sufletul fiecăruia care va purta sau va folosi creațiile mele. Totul a început cu primele valuri de mare care au spălat nisipul din Vama Veche. Și au apărut pietrele.
Le-am adunat, le-am ascultat poveștile, le-am dat o formă. Niște obiecte, ai spune tu. Metamorfoze, le numesc eu. Toată viața noastră e despre metamorfoze. Despre călătoria de la suflet renăscut și purtat din nisipurile Egiptului Antic, prin lumea Aaru, la răsăriturile întâlnite în Vama Veche.

Mama m-a adus pe lume, la mare și în Vamă. Când aveam 7 ani am primit în dar o carte despre civilizația Egiptului Antic și, de atunci, pasiunea mea a crescut continuu. Am început să visez să devin arheolog. Și nu m-am mai oprit din visat. Astăzi, casa îmi e plină de mici comori aduse în timpurile noastre din epoci diferite și găsite pe unde am apucat să ajung în lume.

Mama m-a născut cu arta, marea și natura în suflet. Aceste iubiri au crescut odată cu mine și au ajuns să fie așezate în fotografii, fotografia din pasiune devenind o profesie. Prima mea expoziție a fost la Galeria 9, în 2014, iar după, spiritul meu nomad m-a plimbat prin și mai multe experiențe care m-au adus aici, în acest punct, unde îți povestesc despre mine.

Același spirit m-a purtat peste ocean până în Peru. Acolo mi-am reluat călătoria spirituală abandonată în una din viețile anterioare. Trei săptămâni în junglă, treisprezece ceremonii Ayahuasca. Durere. Acceptare. Renaștere. Ca să revin mai conștientă și mai prezentă ca niciodată. Să mă leg cu natura. Să văd cu ochiul minții și al sufletului. Să aduc un copil dorit pe lume. Să transmit mai departe ce simt prin ceea ce creez.

Lămpile, tablourile, bijuteriile și diferitele creații pe care le făuresc sunt obiectele în care trăiește revelația primită în dar în toate călătoriile spirituale pe care le-am făcut prin lumea întreagă. Pandantivele din cupru cu cristale sunt amuletele care aduc cu ele fâșia de lumină în cele mai întunecate unghere din spiritul fiecăruia. Fiecare cristal are povestea sa pe care mi-o spune când ajunge în palma mea. Știu să o ascult așa cum știu să ascult și marea. Ies toate diferite așa cum suntem și noi toți diferiți și unici. Iar ceea ce găsești în acest magazin nu este un simplu obiect, ci o continuare a ceea ce sunt și duc în lume, o metamorfoză a sufletului meu în realitate.

Descopera produsele noastre